Verzendbeleid

1. Verzendopties en Tarieven

Mijnondergoed.com verzendt de bestellingen via PostNL. Bezorgen is gratis bij bestellingen vanaf € 50,00. Onder de € 50,00 berekenen we € 5,95 verzendkosten. Bestellingen kunnen ook GRATIS opgehaald worden bij de winkel Vermolen Lingerie, Waterstraat 5 te Doetinchem. 

2. Verzending en Leveringstermijnen

Mijnondergoed.com streeft ernaar om bestellingen die voor 16.00 uur zijn besteld, dezelfde dag wordt verzonden, zodat het binnen 1 tot 2 werkdagen in Nederland wordt geleverd. Dus bestel je op maandag t/m vrijdag voor 16.00 uur dan heb je jouw bestelling de volgende dag of de dag erna in huis. We zijn voor deze levering wel afhankelijk van de diensten van PostNL. Tijdens weekend en feestdagen kan de levertijd van de bestellingen afwijken.

3. Verzendgebied

Mijnondergoed.com verzendt bestellingen naar adressen in Nederland. Daarbuiten zijn bestellingen op aanvraag mogelijk. Deze bestellingen zijn dan niet meer gratis en we hanteren dan een verzend tarief die PostNL hanteert voor het bewuste land. Deze aanvraag kan via Mail of Whatsapp worden ingediend. 

4. Verzendbevestiging en Tracking

– Zodra een bestelling is verzonden, ontvang je een verzendbevestiging per e-mail of Whatsapp met informatie over de verzending en, indien van toepassing, een trackingnummer. Hiermee kan je de voortgang van de levering volgen.

5. Niet-Thuis Levering en Afhalen

– Indien je niet thuis is op het moment van levering, zal de vervoerder een bericht achterlaten met instructies voor verdere afhandeling, zoals een tweede bezorg poging of afhaling bij een nabijgelegen afhaalpunt.

6. Verlies of Beschadiging

Mijnondergoed.com is niet verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van bestellingen tijdens het transport. Je wordt geadviseerd om de bestelling bij levering zorgvuldig te inspecteren en eventuele schade onmiddellijk te melden aan de bezorger en aan Mijnondergoed.com.

7. Vragen en Klachten

– Voor vragen, klachten en/of opmerkingen met betrekking tot verzending en levering kun je contact opnemen met  Mijnondergoed.com via email: shop@mijnondergoed.com of telefoon/Whatsapp 0613-211433.